Urostomické sáčky

Aurum® CONVEX URO

Stomici, kteří mají špatně umístěnou, propadlou či ustupující stomii potřebují sáček, který by vytvořil jemný tlak přesně tam, kde je potřeba. Řada jednodílných urostomickcých sáčků Aurum® CONVEX poskytuje řešení stomikům, kteří mají zkušenosti s podtékáním sáčku a bolavou kůží během používání běžných konvexních či rovných podložek sáčků.

Aurum® CONVEX se přizpůsobí tvaru propadlé/ustupující stomie díky tělesné teplotě a dokonale přilne ke kůži. Mírný tlak působí na stomii a podporuje správné odvádění do sáčku čímž zamezuje podtékání a odlepování sáčku. Díky manukovému medu přidanému do hydrokoloidní podložky podporuje sáček hojení kůže v okolí stomie.

Manukový med je od nepaměti spojován se životní silou a pevným zdravím. Napomáhá regulovat záněty, má antibakteriální účinky. Unikátní manukový med z Nového Zélandu je certifikovaný pro lékařské účely. Díky laboratorně ověřeným léčivým účinkům se řadí k tomu nejlepšímu, co nám příroda může nabídnout.

››› Upozornění

Všechny vyobrazené produkty jsou registrovaným zdravotnickým prostředkem určeným pacientům se stomií. Stomické sáčky jednodílné i dvoudílné slouží k zachycování stolice nebo moči. O vhodnosti použití se vždy poraďte s ošetřujícím lékařem nebo stomickou sestrou. Před použitím si pečlivě prostudujte návod k použití.