Stomické pomůcky

  • Distribuce stomických pomůcek patří mezi naše nejvýznamnější činnosti. Stomici (tj. lidé s vývodem tenkého nebo tlustého střeva nebo s vývodem z močového měchýře na břišní stěnu) u nás najdou široký výběr pomůcek firmy Dansac, Conva Tec, BBraun, Forlife, Eakin, Sabrix a především anglické firmy WELLAND MEDICAL.

    Denně rozesíláme zdarma balíčky s pomůckami oproti poukazům, které můžete zaslat na naši adresu. S každou zásilkou vám přijde obálka se známkou pro příští zaslání poukazů. Dodáváme veškerý sortiment výše jmenovaných firem, tj:

    • jednodílný systém (lepící část přímo součástí sáčku)
    • dvoudílný systém (podložka + sáček), sáčky mohou být uzavřené i výpustné různých tvarů a velikostí, průhledné i béžové
    • doplňkový sortiment – čistící a mycí roztoky, pasty, krémy, irigační soupravy, kapsle, ochranné filmy, odstraňovače náplastí, zajišťovací pásky

    Rádi vám poskytneme vzorky jednotlivých stomických výrobků Welland Medical, poradíme vám ohledně předepisování na poukazy. Pokud chcete výrobky firem kombinovat, vaši objednávku zkompletujeme a zašleme např. i s buničitou vatou nebo s kompresy z gázy, které jsou též hrazeny pojišťovnami. Pomůcky si také po předchozí domluvě můžete vyzvednout na naší prodejně v Rokycanech.

    Diskrétně zabalený balík vám zašleme s obálkou, ve které nám můžeme příště opět zaslat předepsané poukazy. Poštovné samozřejmě hradíme my. Vzhledem k neustálé spolupráci se stomickými sestrami vám poskytneme rady nejen ohledně výrobků, ale i pomůžeme se zařazením do plnohodnotného života.

    Zavolejte na bezplatnou linku 800 100 644 a objednejte si vzorky zdarma!

     

    ››› Upozornění

    Všechny vyobrazené produkty jsou registrovaným zdravotnickým prostředkem určeným pacientům se stomií.
    Stomické sáčky jednodílné i dvoudílné slouží k zachycování stolice nebo moči.
    Stomické podložky využívá dvoudílný systém, kdy se sáček správné velikosti nasadí na přírubu podložky s hydrokoloidním lepem.
    Konkrétní užití a správný výběr pomůcky a doplňkového sortimentu určuje ošetřující lékař nebo stomická sestra.
    Před použitím si pečlivě prostudujte návod k použití.